Sigurnost kupovine

Kako je internet otvorena mreža dostupna svima, izuzetna se pozornost posvećuje zaštiti podataka pri novčanim transakcijama.

Tvrtka XENIA DESIGN Čakovec, koristi sustav naplate T-com "Pay-Way". T-com "Pay-Way" primjenjuje najnovije standarde o zaštiti podatka - Secure Socet Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MDS algoritam. ISO 8538 protokol osigurava da se razmjena podataka između XENIA DESIGN, T-com sustava "Pay-Way" i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

XENIA DESIGN se ne može smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko sigurnosnot propusa sustava Web trgovine ili propusta djelatnika XENIA DESIGN.

Izuzetno je važna činjenica da je Pay Way sustavom svim sudionicima u procesu kupnje
onemogućen pristup podacima za koje nisu ovlašteni: banka, primjerice, može vidjeti samo
finacijske podatke, ali ne i podatke o sadržaju kupnje, dok, s druge strane, XENIA DESIGN vidi samo podatke o sadržaju kupnje, ali ne i financijske informacije o kupcu, ( broj kartice, stanje i sl.).

Kako funkcionira usluga

Zahtjev za terećenjem kreditne kartice online autorizacijom procesuira se uz uslugu Pay Way putem Interneta ( prema autorizacijskom centru izdavača kartice) i to u stvarnom vremenu. Dakle nema ručnog procesiraja zahtjeva, nego se broj kreditne kartice automatski provjerava i autorizira u autorizacijskom centru kartične kuće.

Već nakon nekoliko sekundi stiže potvrda s odobrenjem kupnje. Nakon potvrde, kupcu se izdaje digitalni račun, a tvrtci XENIA DESIGN obavijest o novoj narudžbi.

Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna). Ukoliko ne raspolažete kreditnom karticom tada možete, ukoliko imate prebivalište u Republici Hrvatskoj, platiti općom uplatnicom prije isporuke ili gotovinom prilikom preuzimanja. Isporuku za virmansko plaćanje vršimo tek po primitku uplate. Cijene su izražene u kunama. Porez na dodanu vrijednost je uračunat u cijenu. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Zadržavamo pravo na tiskarske pogreške

americanexpress           mastercard           visa

Zaključak

Poštovani korisnici, trgovina „Xenia Design" omogućuje Vam u suradnji sa T-Com sustavom naplate Pay Way učinkovitu zaštitu i podršku. S ovim sustavom možete se slobodno i neopterećeno opustiti u online kupovini.