Pravne odredbe

Korištenje stranice www.xenia-design.hr

Korištenje usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korišenja. Ako niste suglasni s uvijetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka XENIA DESIGN , I.G. Kovačića 6, Čakovec te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke - web trgovina. XENIA DESIGN nemože preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

 

Izjava o privatnosti

Obavijesti prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

 

Osobne podatake dajete dobrovoljno u svrhu obrade narudžbe i eventualno marketinške svrhe. Osobne podatke vodimo u evidenciji kupaca/korisnika i štitimo sukladno zakonskim odredbama. Popunjavanjem obrasca dajete suglasnost za obradu Vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Imate pravo prigovora na raspolaganje s Vašim osobnim podacima u svrhe marketinga. Prilikom obrade narudžbe prosljeđujemo podatke partnerima za dostavu narudžbe koji su obavezni osigurati hrvatske zakonske standarde zaštite osobnih podataka.

 

Zaštita privatnosti

Sa Vašim osobnim podacima postupamo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Da bismo mogli obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebne su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefon, te ukoliko je plaćanje putem kreditne kartice i njen broj. Jamčimo za sigurnost prikupljenih podataka. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namjenjena. Sve Vaše osobne informacije su potpuno sigurne i zajamčene sigurnosnim mjerama enkripcije i serverske zaštite. Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu. Vaše korištenje web stranice XENIA DESIGN, znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjim osobnih podataka.

 

Autorska prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupni sadržaj i formati na stranicama XENIA DESIGN.hr su vlasništvo tvrtke XENIA DESIGN , I.G. Kovačića 6, Čakovec, Hrvatska, osim djela grafičkih elemenata koje se ne koriste u komercijalne svrhe. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukolko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristi niti dalje ustupati trećim strankama.